Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Konferens i Tallinn -mer för pengarna!

   

Vem vill inte byta ett svenskt mötesrum mot en konferens i sagostaden Tallinn med norra Europas bäst bevarade medeltida stadskärna?

Konferera i medeltida salar med High-Tech eller hypermodernt hotell med....-sorry men High-Tech och nytänk kan inte undgås i Tallinn. Inte heller god service och genuin mat! Varje år rankas Estlands 50 bästa restauranter -vårt uppdrag är att hålla koll på dessa, jobbigt uppdrag men det går :-)

Här finns gott om karaktär, ester älskar den saliga mixen av gammalt genuint och supernytt på ett respektfullt sätt!

Välj att konferera på slott, herrgård, hotell i medeltida miljö eller varför inte på SPA? Krydda med team building, matlagning, utflykter, goda middagar och kanske en musikupplevelse! Det är ester riktigt duktiga på också; vart femte år hålls den stora sångarfestivalen med uppemot 30 000 körsångare. Samtidigt.

Lär varför ester refererar till "Den Goda Svensktiden" vilka kopplingar som fanns till Danmark och var Sveriges 2:a universitet grundades.

Visste du att Estland räknas som ett av världens minst religiösa länder? Men såklart att man har bevarat alla kyrkor väl. På toppen av domberget reser sig den rysk ortodoxa Alexander Nevskij Katedralen ståtligt och St Nikolaikyrkan var en gång norra Europas högsta byggnad med sitt torn på 158 meter, varifrån sovjetmakten spionerade över Sverige. Du kommer troligen att lägga märke till den lilla träkyrkan som ligger just intill en av Tallinns mest mastodonta skyskrapa. Vi tycker att det är en klockren symbol för "gammalt och nytt i en härlig mix".

Ge din arbetsgrupp en nystart genom inspirerande miljöer och aktiviteter som är långt ifrån hemma – och ändå inte. -Visste du att det bara tar en timme att flyga från Stockholm till Tallinn?

Ring eller maila oss för kostnadsfritt förslag
031-775 27 15
info@estlandspecialisten.se

Varmt välkommen!

 

Intresserad av andra alternativ? Läs mer om våra grupp- och konferensresor i Europa:

Konferensresa till Riga, Lettland
Konferensresa på SPA i Pärnu, Estland
Konferenskryssning till Tallinn
Konferensresa med båt Tallinn / Riga
Konferensresa till Vilnius, Litauen
Konferensresa till Gdansk, Polen
Kick-Off i Warszawa, Polen
Konferensresa till Budapest

Läs mer om våra övriga erbjudanden här

Konferens i Tallinn -foto: Allan Alajaan
 
NationalOperan, Tallinn foto:Harri Rospu