Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Erbjudanden

   
     
   

Kombiresa SPA i Pärnu + Riga fr 5990:-

Härlig kombinationsresa med lyxigt SPA 3 nätter nära Pärnus vackra strand och 2 nätter på 4-stjärnigt hotell invid Gamla Stan i Riga. Kan det bli bättre än såhär!? Läs mer om SPA i Pärnu + Riga här!

SPA i Pärnu + Riga
   

Sommarspecial: SPA + Tallinn, 10 nätter fr 6 990:-

Du reser ut och njuter av god mat & dryck, underhållning och sover sedan gott ombord. Därefter har du 7 nätter på SPA med halvpension och 14 behandlingar. Vistelsen avslutas med en natt i centrala Tallinn innan du reser hem med båten där du återigen njuter av god mat & dryck samt en natt ombord innan du kommer hemstärkt, utvilad och pigg kl 10 nästa dag. Det här är semester och rekreation på hög nivå! Läs mer om Sommarspecial på SPA här!

SPA special

Familjeresa m båt till Tallinn, 4 nätter

Bästa tid att umgås med stor-familjen eller vännerna är oftast när vi reser bort tillsammans. Då är vardagen på lite avstånd, vi öppnar sinnena och blir närvarande här och nu. Bra planering med aktiviteter för alla -utan stress är A & O. Vi har personlig service...Läs mer om familjeresa till Tallinn här!

 

familjeresa-till-tallinn
 

City SPA Weekend i Riga, Lettland

Äntligen ett riktigt bra alternativ för dig som gillar både cityweekend och SPA. På Opera hotel & SPA frå du det bästa av två världar; nära till kultur, bra krogar, fin shopping. Samtidigt har du tillgång till hotellets mysiga SPA avdelning med relaxpool, bastuar och behandlingar...Läs mer om City SPA i Riga här!


City-SPA-i-Riga
 

SPA resa till Budapest fr 4990:-

Funderar du på välbehövlig egentid för dig själv eller tillsammans med vännen, kan vi varmt rekommendera vårt SPA paket i Bedårande Budapest! Alla vi som gillar att äta och dricka gott älskar Budapest; den ungerska smakrika maten, goda viner och inte minst; de ljuvliga...Läs mer om SPA resa till Budapest här!

  Spa-Weekend-i-Budapest

Kombinationsresa 2n SPA+2n Riga fr 4590:-

Vi älskar att kombinera det goda; Här kan du först koppla av på SPA i Jurmala, vila upp dig, pyssla om dig och mysa. Därefter bor du 2 nätter på bekvämt 4-stjärningt hotell invid Gamla Stan i centrala Riga...Läs mer om Kombinationsresa 2n SPA + 2n Riga här!

 

  Kombinationsresa-Riga-Jurmala-SPA

Konferens i Tallinn -mer för pengarna!

Vem vill inte byta ett svenskt mötesrum mot en konferens i medeltidsmiljö –speciellt när varken hotell, måltider eller rum kostar mer än en bråkdel av vad man får betala här hemma? Välj att konferera på slott, hotell i medeltida miljö eller varför inte på ett SPA hotell? Krydda med GO...Läs mer om konferensresa till Tallinn här!

 

  Konferens-i-tallinn
     

Lång SPA Weekend i Tallinn 3n, m flyg 4290:-

Känner du dig lite sliten och ofokuserad? Kanske jobb och daglig stress fått dig ur balans? Unna dig en skön SPAweekend där du börjar med att ta hand om dig själv får dig att orka fixa alla måsten resten av året......Läs mer om SPAweekend i Tallinn här!

  Viimsi-SPA-Wellness-Tallinn

Upptäck Tallinn & LyxSPA på Ösel; 2 n Tallinn +5 n SPA

Enastående erbjudande för dig som är nyfiken på Tallinn, vill se mer av Estland och njuta av kvalitetsspa. Starta med 2 nätter i Tallinn, därefter 5 nätter på lyxiga Grand Rose SPA i mysiga Kuressaare på vackra Saaremaa (Ösel). Här får du mycket för pengarna! Läs mer om SPA på Ösel och Tallinn här...

  Lyx-SPA-på-Ösel

Studieresa till Tallinn / Estland

Är ni en högstadie- eller gymnasieklass, folkhögskola eller högskola på väg att packa väskorna för att lära mer om just det ni studerar – eller kanske bara är nyfikna på våra östra grannländer?...Läs mer om studieresa till Tallinn här!

  Studieresa-till-Talinn-Estland

SPA Weekend i Jurmala, Lettland

Koppla av med en SPA resa på ett av Baltiska Rivierans tjusigaste SPA hotell i Jurmala, bara 25 km från Riga! Njut av underbar frukost- och lunchbuffé! Starta dagen med ett uppfriskande besök på Wellnesscentret, avrunda med ett avslappnande svettigt besök i bastun...Läs mer om SPA resa till Jurmala, Lettland här!

  Jurmala-SPA-Lettland

Kombinationsresa: 3n SPA+2n Tallinn fr 5290:-

Det här är våra två favoriter, ta med en vän och prova dem båda i ett svep! 3 nätter på Viimsi SPA Hotel strax utanför Tallinn, med frukost & lunch, 6 behandlingar. Fri tillgång till SPA & gym från 07-22. Boka till skönhetspaket, frisör eller opt...Läs mer om Kombinationsresa SPA + Tallinn här!

 

  Viimsi-SPA-Wellness-Tallinn