Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Hotell i Estland

Klicka här för SPA hotell!

 

   

Hotell i Tallinn

Economy Hotell

Economy Hotell ligger i centrala Tallinn och var tidigare namngivet efter den historiska Bastillion Skåne som ligger i området. Hotellet är byggt i början av 1900 talet och har nyligen... Läs mer om Economy Hotell här!

 


Hotell Stroomi

I strandområdet Stroomi i Tallinn, finns Hotell Stroomi, bara 250 m från en vacker strand och en park med lekplats och utrymme för basket, volleyboll och fotboll... Läs mer om Stroomi här!


 

Hotel Portus

Portus ligger så nära färjeteminalen det går, med gångavstånd till gamla stan. Hotel Portus motto är "ung i hjärtat", att alla är välkomna, såväl som småbarn som äldre... Läs mer om Portus här!

 

Tatari 53 Hotel

Hotel Tatari 53 ligger med tio minuters avstånd till Gamla Stan och andra turistattraktioner mitt i den lugnare delen av affärsdistriken. Hotellet är fem våningar och har 36 rum, 28 dubbelrum och 8 singelrum med kingsize sängar...Läs mer om Tatari 53 Hotel här!

 

Hotel Shnelli

Ett turistklass hotell som ligger strax utanför Tallinns Gamla Stad. I närheten finner man både Snelli park och järnvägsstationen...Läs mer om Shnelli här!

 

L'Ermitage

Nära gamla stan ligger L'Ermitage som öppnade så sent som i maj 2004. L'Ermitage är ett bekvämt medelklass hotell som inrymmer 91 rum i 6 våningar där varje våning är inredd... Läs mer om L'Ermitage här!

 

 

Uniquestay Hotel

Uniquestay är beläget några minuters promenad från gamla stan, i centrala Tallinn. Hotellet har två angränsande byggnader, det lilla som inrymmer 17 rum, öppnades i mars 2003 och det större, som har 58 rum, öppnades... Läs mer om Uniquestay Hotel här!

 

Hotel Scandic St Barbara

St Barbara är beläget i centrala Tallinn, med bara några minuters promenad från affärs- och shoppingdistrikten...Läs mer om Scandic St. Barbara här!

 

Comfort Hotel Oru

Ett mysigt hotell som ligger i Kadriorg, strax utanför centrala stan. Hotellet har sammanlagt 53 rum, varav en är en svit med en sauna. Det finns även en lägenhet som har ett eget rum med jacuzzi... Läs mer här om Comfort Oru här!


 

Hotel Mihkli

Beläget i centrala Tallinn med gångavstånd till gamla stan. Mihkli är rent, fräscht hotell som har fungerat som hotell sedan 1991 och byggdes om år 2000....
Läs mer om Mihkli Hotell här!

 

Hotel Ulemiste


Ulemiste ligger alldeles vid den vackra sjön med samma namn. Det är bara några minuter med taxi till Gamla Stan och till flygplatsen och dessutom går det bussar direkt in till stan. Dessutom kan hotellet skryta med 2 min gångavstånd till köpcentret som också heter Ulemiste och faktiskt är Estlands största...Läs mer om Ulemiste här!

 

My City Hotell

Ligger mitt i kärnan av den vackra Gamla Stan, nära till både nöjes- och affärsdistrikt. Hotellet har 68 rum och sviter, alla utrustade med dator med snabb Internetuppkoppling, mini-bar, kabel TV, telefo, dusch hårtork. De finaste sviterna har fullt utrustat kök...Läs mer om My City Hotell här!PK Il Marine

Hotellet är beläget i den vackra "Friedrich Wiegand's Machine Works" byggnaden, från 1882, som blev renoverad efter det Ryska imperiet. Byggnaden ligger nära färjeläget och flygplatsen. Det är även gångavstånd till Gamla Stan och till affärs- och nöjesdistrikten...Läs mer om PK Il Marine här!

Fler hotel på nästa sida!