Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Gruppresor

   

Studieresor

Är ni en högstadie- eller gymnasieklass, folkhögskola eller högskola på väg att packa väskorna för att lära mer om just det ni studerar – eller kanske bara är nyfikna på våra östra grannländer?

Är kassan skral? –Då har ni kommit alldeles rätt; tack vare Baltikums ännu låga kostnadsnivåer och generösa priserbjudanden från våra leverantörer, kan vi snickra ihop ett resepaket för er grupp som inte kostar mer än en weekend i en av våra svenska storstäder – och då lägger vi in en flygbiljett i priset!
Vi ordnar förstås även studieresor för företag och institutioner med besök på liknande verksamheter i Estland.

Skolresor

På samma sätt som studieresan ovan, men kanske mer med en betoning på klassresa kan du ta med dina klasskamrater på årets nöjestur – med ett par, tre dagar på plats kan vi med ett välskräddat program få in det mest sevärda – samtidigt som ni kan ägna kvällarna åt Tallinns pulserande och storskaliga nöjesliv!

Personalresor

Behöver personalen på din arbetsplats en paus tillsammans? Eller söker ni nya perspektiv och inspiration som bara en resa utanför de ordinarie väggarna kan ge? Vi hjälper er med både aktiviteter för laguppbyggnad som trevliga middagsarrangemang i gemytlig atmosfär!

Konferens

Vem vill inte byta ett svenskt mötesrum mot en konferens i medeltida salar – speciellt när varken hotell, måltider eller rum kostar mer än en bråkdel av vad man får betala här hemma?

Ge din arbetsgrupp en nystart genom inspirerande miljöer och aktiviteter som är långt ifrån hemma – och ändå inte. -Visste du att det tar mindre än en timme att flyga från Stockholm till Tallinn – och bara en kvart längre från Göteborg?
Idag är det billigare att flyga från Skandinavien till Estland än att ta sig mellan våra olika huvudstäder!

Kompisresor

Söker du en lämplig plats att samla kompisarna på? Eller kanske för att fira svensexan eller möhippan?
Är ni en förening som ibland reser tillsammans och samlas kring ett specialintresse?

Kanske behöver ni ingen anledning alls – annat än att resa och ha trevligt tillsammans; vare sig ni vill sätta ihop ert eget program eller vill ha hjälp av experter på plats.

Läs mer om våra grupp- och konferensresor

Konferensresa till Tallinn, Estland
Konferensresa på SPA i Pärnu, Estland
Konferens i Riga
Konferenskryssning till Tallinn
Konferensresa med båt Tallinn/Riga
Konferensresa till Vilnius, Litauen
Konferensresa till Gdansk, Polen
Kick-Off i Warszawa, Polen
Konferensresa till Budapest

Läs mer om våra övriga erbjudanden här